Holdbanya

Holdbanya

A politika mellbevág

2017. szeptember 23. - S.Carol

A nyáron nyaralás közben, illetve annak utóhatásaként ért egy elég erős megrázkódtatás, xeno-, homo- és mindenféle más fóbia ügyben, volt benne cigány is, zsidó is, minden, ami dívik mostanság, de ilyen közvetlenül és egy emberben koncentrálódva, aki ráadásul más vonatkozásban szimpatikusnak is volt mondható... Szembetalált a kis magyar valóság, na!

És a minap, mikor épp kedvenc Kolozsvári szalonna nevű határokon átívelő szellemi táplálékomból "falatoztam", olyan mondatokra bukkantam, hogy teljesen átéltem (nem először) Boborján helyzetét, (beszélgettem a Besenyő Pista bácsival és megmondta a véleményem...) https://www.youtube.com/watch?v=XyoUzhXVcaA

Úgyhogy mellékelem: Orbánról van szó természetesen, mint immorális véglényről Teljes cikk: https://kolozsvaros.com/2017/09/21/konnyen-lehet-hogy-ez-megiscsak-egy-immoralis-vegleny/

"A gyűlöletből életfogytiglanra szóló egzisztenciát építő hatalommániás, aki következetesen emberi jogi handabandának minősíti az emberséget, a magyarok nyíltszívű, segítőkész mivoltát veszi a szájára.

Miközben a szegregált tudatlanságba és közpénzhírekbe belegárgyult vidéki falvakban, a lánctalpas propaganda hatására elhülyült polgárok már fegyverrel védik magukat a Magyarország területén legálisan tartózkodó idegenektől."

Hát mára ennyit... Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://holdbanya.blog.hu/api/trackback/id/tr4312889156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása